Patru persoane au murit în Capitală. Ultimul bilanţ al epidemiei de gripă

Alte patru persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre trei bărbaţi şi o femeie din Capitală, informează Institutul de Sănătate Publică. Toate victimele aveau condiţii medicale preexistente şi erau nevaccinate. Numărul deceselor a ajuns la 105.

1840 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au murit în Capitală. Ultimul bilanţ al epidemiei de gripă

Patru persoane din Capitală au murit din cauza gripei. Ultimul bilanţ al

Institutul de Sănătate Publică anunţă că alte patru decese din cauza gripei au fost înregistrate: un bărbat în vârstă de 62 de ani, unul de 63 de ani, altul de 41 de ani şi o femeie în vârstî de 59 de ani. Toţi pacienţii erau din Bucureşti, aveau condiţii medicale preexistente şi erau nevaccinaţi.

Numărul deceselor a ajuns la 105.

În data de 30 ianuarie, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat oficial epidemie de gripă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici