Patru români din Spania cultivau marijuana "la alt nivel"

  • Românii din Spania cultivau marijuana sub pământ
  • Agenţii i-au surprins la lucru în timp ce se ocupau de exploatarea plantelor, la patru metri sub pământ, în apropiere de Toledo.
  • Poliţia spaniolă se laudă acum că a descoperit cea mai mare plantaţie subterană de marijuana.
1866 afișări
Imaginea articolului Patru români din Spania cultivau marijuana "la alt nivel"

Patru români din Spania cultivau marijuana "la alt nivel"

Românii au reuşit să camufleze un laborator de 300 de metri pătraţi pe un teren agricol, aflat în proprietatea unuia dintre ei. Agenţii spanioli aveau informaţii despre existenţa unei plantaţii importante, dar nu reuşeau să o găsească.

Mirosul puternic şi urmele lăsate de excavatoare au trădat însă locaţia acesteia. Construcţia fusese realizată special pentru producţia de droguri şi subsolul avea mai multe intrări.

Spaţiul fusese amenajat cu toate instalaţiile necesare pentru cultivarea marijuanei, multe din ele furate de la o seră, iar curentul nu era o problemă pentru că românii aveau două conexiuni ilegale la reţeaua publică.

Se pare că laboratorul urma să aibă o recoltă de aproape 200 de kg de muguri de marijuana. Poliţia a confiscat 1.022 de plante de cannabis şi i-a reţinut pe cei 4 suspecţi, membri ai aceleiaşi familii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici