Patru tinere făceau sex pe bani într-un salon de masaj din sectorul 4. Proxeneţii au fost reţinuţi

Trei persoane acuzate de proxenetism au fost reţinute, joi, de poliţiştii bucureşteni, după percheziţii domicilare şi descinderi la un salon de masaj din cartierul bucureştean Tineretului din sectorul 4, în care patru tinere făceau sex pe bani, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

623 afișări
Imaginea articolului Patru tinere făceau sex pe bani într-un salon de masaj din sectorul 4. Proxeneţii au fost reţinuţi

Patru tinere făceau sex pe bani într-un salon de masaj din sectorul 4. Proxeneţii au fost reţinuţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Clienţii salonului erau racolaţi de doi bărbaţi şi de soţia unuia dintre aceştia, toţi trei fiind reţinuţi după percheziţiile făcute de Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 4.

Tinerele care făceau sex pe bani în salon sunt cercetate, în libertate, pentru prostituţie.

La percheziţii, poliţiştii au găsit bani, arme albe, prezervative şi jucării sexuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici