Pază mobilă pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Un număr de 78 de angajaţi ai unei firme de protecţie şi pază vor patrula cu maşinile, începând de marţi, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pentru a preveni furturile şi pentru a semnala incidentele ce pot pune în pericol traficul rutier, iar pe traseu agenţii de pază vor fi însoţiţi de câini.

19 afișări
Imaginea articolului Pază mobilă pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Pază mobilă pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Paza autostrăzii este asigurată în baza unui contract încheiat de Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România cu societatea SC Quartz Security Sistems din Piteşti, pentru un an, cu posibilitate de reînnoire, în funcţie de rezultatele obţinute.

“Vom acţiona cu 78 de oameni în patru schimburi şi cu 30 de câini specializaţi în astfel de operaţiuni, pe cei 110 kilometri ai Autostrăzii Bucureşti - Piteşti. Fiecare echipaj mobil va avea în pază circa 17 kilometri de carosabil, cu bunurile aferente acestuia: garduri, plase, glisiere, pentru a preveni furturile. Sper că ne vom face foarte bine treaba şi vom stopa furturile de pe autostradă. Sunt convins că vom conlucra foarte bine cu drumarii, cu reprezentanţii ISU din Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, Dimboviţa, Argeş şi Serviciul de Urgenţă 112 " a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Ion Manole, reprezentant al firmei de pază şi protecţie.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere A1 au afirmat că sistemul de pază este operaţional începând de marţi.

Potrivit comisarului Emilian Buican, şeful Poliţiei A1, angajaţii societăţii au obligaţia, de asemenea, să anunţe imediat orice schimbare intervenită în condiţiile de trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici