Pedeapsa primită de bărbatul care şi-a tranşat iubita şi a aruncat-o lângă un cimitir, în Galaţi

Bărbatul din Galaţi care anul trecut şi-a ucis iubita, a tranşat-o şi apoi i-a aruncat trupul lângă gardul unui cimitir a fost condamnat la 26 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi

1372 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de bărbatul care şi-a tranşat iubita şi a aruncat-o lângă un cimitir, în Galaţi

Sursa FOTO: Profimedia Images

Sentinţa pronunţată de Tribunalul Galaţi nu este definitivă.

Bărbatul este încarcerat.

În vara anului trecut, anchetatorii au descoperit cadavrul tranşat al unei femei pe marginea şoselei de centură a oraşului. Din informaţii a reieşit că femeia de 63 de ani a fost omorâtă cu mai multe loviţuri de cuţit de către iubitul ei, un bărbat de 75 de ani. Apoi, cadavrul a fost ciopârţit, iar resturile au fost aruncate pe marginea şoselei de centură, lângă gardul unui cimitir.

Omorul a avut loc în apartamentul bărbatului de 75 de ani, fiind aplicate trei lovituri de cuţit în zone vitale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici