Pensiile aferente lunii decembrie, distribuite în avans

Plata pensiilor de asigurări sociale de stat, pentru agricultori şi cadrele militare, precum şi a celorlalte categorii de pensii se va face în perioada 10-24 decembrie 2008, imediat dupa virarea banilor de către partenerii de convenţii, informează Compania Naţională Poşta Română (CNPR).

191 afișări
Imaginea articolului Pensiile aferente lunii decembrie, distribuite în avans

Pensiile aferente lunii decembrie, distribuite în avans (Imagine: Mediafax Foto)

În acelaşi timp cu achitarea drepturilor băneşti vor fi distribuite taloanele mov (aferente pensiilor plătite pe card sau în cont curent), precum şi taloanele de călătorie CFR, anunţă CNPR.

Astfel, în perioada 10-24 decembrie 2008 pensiile curente şi taloanele CFR vor fi distribuite de către factorii poştali la domiciliul beneficiarilor; în perioada 19-24 decembrie 2008 vor fi distribuite la domiciliu pensiile restante (cupoane gri); până pe data de 30 decembrie 2008, titularii absenţi de la domiciliu şi avizaţi îşi vor putea ridica drepturile băneşti de la sediile oficiilor poştale.

Cupoanele mov, aferente pensiilor plătite pe card bancar sau prin cont curent, urmează să fie distribuite la domiciliu, în perioada 14-29 decembrie 2008, urmând ca pensionarii avizaţi şi absenţi de la domiciliu să le poată ridica de la ghişeele subunităţilor poştale până pe data de 9 ianuarie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici