Percheziţii ale poliţiştilor din Timiş pentru destructurarea unei reţele de proxeneţi

Poliţişti din Timiş, coordonaţi de procurori DIICOT, au descins, joi dimineaţă, în mai multe case din Timişoara şi din localitatea Şemlacu Mare, în căutarea unor persoane suspectate de proxenetism şi trafic cu minore.

24 afișări
Imaginea articolului Percheziţii ale poliţiştilor din Timiş pentru destructurarea unei reţele de proxeneţi

Percheziţii ale poliţiştilor din Timiş pentru destructurarea unei reţele de proxeneţi (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, percheziţiile simultane ale poliţiştilor au avut loc în şase locuinţe din Timişoara şi Şemlacu Mare, unde ar opera o reţea de proxeneţi care se ocupă şi cu traficul de minore.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Hotico, a declarat că în urma descinderilor care au avut loc, joi dimineaţă, în cinci apartamente dintr-un imobil situat în Piaţa Traian din Timişoara şi o casă din localitatea Şemlacu Mare au fost duse la audieri, la sediul IPJ Timiş, şase persoane suspectate de proxenetism şi prostituţie, pe numele cărora existau mandate de aducere.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, Crimă Organizată şi DPIR, sub supravegherea procurorilor DIICOT, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism, au descins la două adrese din judeţul Timiş - cinci apartamente dintr-un imobil situat în Piaţa Traian şi o casă din Şemlacu Mare - în vederea aducerii pentru audieri a mai multor persoane cercetate în acest dosar. În urma descinderilor şase persoane suspectate de proxenetism şi prostituţie, pe numele cărora existau mandate de aducere, au fost aduse la audieri", a afirmat Hotico.

Potrivit acesteia, în cursul zilei de joi ar mai putea fi aduse la audieri şi alte persoane, acţiunea poliţiştilor şi procurorilor DIICOT fiind încă în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici