PERCHEZIŢII DNA la Poliţia din Vaslui, IPJ şi la Direcţia Poliţiei Rutiere din IGPR

Procurorii DNA Iaşi fac percheziţii, joi dimineaţă, la sediile Poliţiei municipiului Vaslui şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, precum şi la Direcţia Poliţiei Rutiere din Poliţia Română, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise între 2013-2015.

4026 afișări
Imaginea articolului PERCHEZIŢII DNA la Poliţia din Vaslui, IPJ şi la Direcţia Poliţiei Rutiere din IGPR

PERCHEZIŢII DNA la Poliţia din Vaslui, IPJ şi la Direcţia Poliţiei Rutiere din IGPR (Imagine: Codrin Prisecariu/ Arhiva Mediafax Foto)

Procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Iaşi fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2013 - 2015.

Astfel, joi, au loc percheziţii la 13 adrese din municipiile Bucureşti şi Vaslui şi din judeţul Ilfov, trei fiind sediile unor instituţii publice, iar restul locuinţe.

În cauză procurorii beneficiază de sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Potrivit unor surse judiciare, instituţiile vizate de percheziţii sunt Poliţia municipiului Vaslui, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia Poliţiei Rutiere din Poliţia Română.

Conform surselor citate, în această cauză a fost începută urmărirea penală in rem pentru abuz în serviciu, luare de mită şi trafic de influenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici