PERCHEZIŢII în Argeş la persoane suspectate de tăieri ilegale de arbori. Prejudiciul, 1 milion de lei

Zeci de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţul Argeş, la firme şi la locuinţele unor persoane suspectate că au tăiat ilegal arbori şi au comercializat importante cantităţi de material lemnos fără a înregistra în contabilitate tranzacţiile, prejudiciul fiind estimat la un milion de lei.

821 afișări
Imaginea articolului PERCHEZIŢII în Argeş la persoane suspectate de tăieri ilegale de arbori. Prejudiciul, 1 milion de lei

PERCHEZIŢII în Argeş la persoane suspectate de tăieri ilegale de arbori. Prejudiciul, 1 milion de lei (Imagine: Alexandru Hojda/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ageş, comisar-şef Dănuţ Dinu, în judeţul Argeş sunt în desfăşurare 24 de percheziţii, fiind vizate 28 de persoane şi 10 societăţi comerciale suspectate de evaziune fiscală în formă continuată, prin tranzacţii cu material lemnos.

Conform sursei citate, în perioada 2012 - 2013 persoanele vizate în acest dosar au tăiat ilegal arbori şi au transportat, prelucrat şi comercializat importante cantităţi de material lemnos fără a înregistra în contabilitate toate aceste tranzacţii, prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit şi a TVA fiind estimat de anchetatori la aproximativ 1.000.000 de lei.

La descinderile de miercuri dimineaţă participă 140 de poliţişti şi 120 de jandarmi.

Tot ceea ce trebuie să ştii despre examenul de BACALAUREAT din acest an

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici