Percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Giurgiu şi Prahova, la contrabandişti de ţigări

Poliţiştii fac, miercuri dimineaţă, 16 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu şi Prahova, pentru a duce la audieri 13 persoane suspectate de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări.

302 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Giurgiu şi Prahova, la contrabandişti de ţigări

Percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Giurgiu şi Prahova, la contrabandişti de ţigări

Percheziţiile vizează destructurarea unei grupări specializate în contrabanda cu ţigări, fiind făcute simultan în cele 16 locaţii din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu şi Prahova, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii vor pune în executare mandate de aducere pentru 13 persoane suspectate de implicarea în această reţea.

Anchetatorii fac cercetări în această cauză pentru contrabandă, deţinere a mai mult de 10.000 de ţigarete în afara antrepozitului fiscal şi evaziune fiscală.

La percheziţii participă poliţiştii de la investigarea fraudelor din Bucureşti şi cele trei judeţe, precum şi luptători din cadrul structurii de intervenţie rapidă a Poliţiei Capitalei, acţiunea având loc sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Acţiunea de documentare şi probare a activităţii infracţionale a grupului organizat s-a desfăşurat pe parcursul mai multor luni, cu suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii şi al ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici