Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un caz privind returnări ilegale de TVA de 950.000 de euro

Poliţiştii fac, marţi dimineaţă, nouă percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, fiind vizată o societate comercială care distribuie peşte în lanţurile de magazine şi ai căror administratori sunt suspectaţi că au solicitat returnări ilegale de TVA în valoarea de 950.000 de euro.

212 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un caz privind returnări ilegale de TVA de 950.000 de euro

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un caz privind returnări ilegale de TVA de 950.000 de euro (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Percheziţiile au loc la patru adrese din Bucureşti şi la alte cinci din judeţul Ilfov, ca urmare a unei anchete instrumentate de Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF) Sector 4, potrivit Poliţiei Capitalei.

În anul 2010, firma, care distribuie peşte în lanţurile de magazine, ar fi introdus în contabilitate operaţiuni fictive, în baza cărora au solicitat returnări de TVA în valoare de 950.000 de euro, au declarat reprezentanţii SIF Sector 4.

Poliţiştii verifică actele contabile ale firmei pentru 2011 şi 2012 pentru a afla dacă a fost comisă o infracţiune în contabilitate în cei doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici