Percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Poliţiştii fac, vineri dimineaţă, 34 de percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Călăraşi, Galaţi şi Argeş, la locuinţele unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală de aproximativ un milion de lei.

190 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

Percheziţiile au loc într-un dosar penal înregistrat la Parchetul Tribunalului Călăraşi, în care mai multe persoane sunt suspectate că, în a doua jumătate a anului 2013, ar fi transportat, depozitat şi comercializat peste doă milioane de ţigarete de contrabandă, provenite din Republica Moldova şi Ucraina, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul produs prin contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală a fost estimat la un milion de lei.

Poliţiştii fac 34 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Călăraşi, Galaţi şi Argeş. De asemenea, în cadrul acţiunii sunt puse în executare 23 de autorizaţii de percheziţie emise pentru autovehiculele care ar fi fost folosite în activitatea infracţională.

La acţiune participă peste 250 de poliţişti de la Direcţia de Investigare a Fraudelor, Direcţia de Investigaţii Criminale, IPJ Călăraşi şi Argeş, SIIAS, precum şi cei de la serviciile pentru acţiuni speciale din Poliţia Capitalei, IPJ Călăraşi, Brăila, Buzău şi Vrancea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici