Percheziţii în Capitală: Evaziune fiscală cu produse sanitare şi echipamente de protecţie

Poliţiştii şi procurorii din Capitală fac, joi, trei perecheziţii domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu produse sanitare şi echipamente medicale de protecţie.

593 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală: Evaziune fiscală cu produse sanitare şi echipamente de protecţie

Percheziţii în Capitală: Evaziune fiscală cu produse sanitare şi echipamente de protecţie

Potrivit Poliţiei Capitalei, sunt puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu produse sanitare şi echipamente medicale de protecţie.

Percheziţiile se fac de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Poliţiştii au găsit aproximativ 9.000 de măşti şi 10.000 de perechi de mănuşi, 600 de litri de dezinfectant pentru suprafeţe şi mâini, precum şi 240 de ochelari de protecţie.

Oamenii legii au ridicat întreaga cantitate de produse sanitare şi echipamente medicale de protecţie.

Acţiunea este sprijinită de Brigada Specială de Invervenţie a Jandarmeriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici