Percheziţii în Capitală, la o săptămână după ce liderul clanului Duduianu a fost ucis. Casa lui Emi Pian, verificată

Anchetatorii fac cinci percheziţii domiciliare, miercuri, în Capitală, după uciderea lui Florin Mototolea, cunoscut ca Edi Pian, liderul clanului Duduianu. Acesta a fost ucis în 4 august.

2285 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală, la o săptămână după ce liderul clanului Duduianu a fost ucis. Casa lui Emi Pian, verificată

Percheziţii în Capitală, la o săptămână după ce liderul clanului Duduianu a fost ucis. Casa lui Emi Pian, verificată (Sursa Foto: Florin Mototolea/ Facebook)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă că miercuri dimineaţa pun în aplicare cinci mandate de percheziţie, emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti.

Cauza în care au loc percheziţiile este cea care vizează uciderea lui Florin Mototolea, cunoscut ca Edi Pian, liderul clanului Duduianu. Acesta a fost ucis în 4 august, de un rival.

După percheziţiilor domiciliare vor urma audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei.

Edi Pian a murit la 39 de ani, el fiind înmormântat la sfârşitul săptămânii trecute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici