Percheziţii în Capitală şi alte două judeţe pentru prinderea a doi falşi peisagişti

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie - sserviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 5 au făcut percheziţii, miercuri, în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Teleorman, pentru prinderea a doi falşi peisagişti care au indus mai multe persoane în eroare, luându-le banii.

953 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală şi alte două judeţe pentru prinderea a doi falşi peisagişti

Percheziţii în Capitală şi alte două judeţe pentru prinderea a doi falşi peisagişti

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, a pus în aplicare, miercuri, cinci mandate de percheziţie domiciliară, în Bucuresti şi judeţele Ilfov şi Teleorman, într-un dosar în care au loc cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi tâlhărie.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că în perioada 2021-prezent, doi bărbaţi ar fi înşelat mai multe persoane cu ocazia contractării unor lucrări de amenajare peisagistică, iar ulterior ar fi luat telefonul unei persoane vătămate.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 190.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici