Percheziţii în Huşi şi Iaşi într-un caz de contrabandă cu ţigări. Doi poliţişti sunt implicaţi

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri dimineaţă, 37 de percheziţii domiciliare în municipul Huşi şi în judeţul Iaşi, pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în contrabanda cu ţigări, din care făceau parte şi doi subofiţeri de poliţie.

158 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Huşi şi Iaşi într-un caz de contrabandă cu ţigări. Doi poliţişti sunt implicaţi

Percheziţii în Huşi şi Iaşi într-un caz de contrabandă cu ţigări. Doi poliţişti sunt implicaţi (Imagine:Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Percheziţiile au fost efectuate de echipe de procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Vaslui, informează, miercuri, DIICOT.

Din grupul infracţional organizat fac parte şi doi subofiţeri din cadrul IJPF Vaslui şi IJPF Iaşi.

Anchetatorii au stabilit că, în repetate rânduri, membrii grupării infracţionale au introdus în ţară, prin sustragere de la controlul vamal, importante cantităţi de ţigări, prin zona de frontieră unde îşi desfăşurau activitatea cei doi lucrători de poliţie.

Ţigările proveneau din Republica Moldova şi erau distribuite în scopul comercializării în municipiul Huşi şi în localităţile limitrofe, membrii grupării sustrăgându-se de la plata taxelor aferente bugetului de stat.

La sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vaslui au fost duse 40 persoane pentru a fi audiate.

Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul IPJ Vaslui şi Poliţia municipiului Huşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici