Percheziţii în Ilfov, la persoane acuzate de contrabandă cu ţigări. Două persoane, reţinute

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Ilfov au făcut două percheziţii la domiciliile unor persoane din Bucureşti, acuzate că au comercializat ţigări de contrabandă. În acest caz sunt vizaţi un român şi un iordanian.

163 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Ilfov, la persoane acuzate de contrabandă cu ţigări. Două persoane, reţinute

Percheziţii în Ilfov, la persoane acuzate de contrabandă cu ţigări. Două persoane, reţinute

Poliţia Ilfov a transmis, sâmbătă, că persoanele bănuite comercializau pe raza judeţului, în mod clandestin, ţigări de contrabandă, cu timbru de acciză din altă ţară.

În timpul anchetei desfăşurate, poliţiştii ilfoveni au depistat în flagrant un autovehicul, care venea dinspre Prahova spre Ilfov, şi în care erau transportate ţigarete de contrabandă ce urmau să fie comercializate.

De asemenea, în urma investigaţiilor, poliţiştii au descoperite două maşini abandonate, în care se afla o cantitate însemnată de ţigări.

În urma percheziţiilor din cele două locaţii, precum şi la cele trei vehicule, au fost găsite 18.800 de pachete conţinând 376.000 de ţigarete.

Cinci persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru continuarea cercetărilor, două dintre ele fiind reţinute pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, sâmbătă, cu propuneri legale.

Până în prezent, prejudiciul stabilit este în valoare de aproximativ 233.000 de lei.

Întreaga cantitate de ţigări, precum şi cele trei autoturisme au fost confiscate.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Buftea, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici