Percheziţii în Ilfov: Sunt căutaţi patru administratori de firme, pentru evaziune de trei milioane de lei

Poliţiştii ilfoveni fac, marţi dimineaţă, nouă percheziţii în Ţinteşti şi Chiajna, la domiciliile a patru administratori de firme suspectaţi de evaziune fiscală şi rambursări ilegale de TVA, prejudiciul produs de aceştia fiind estimat la aproximativ trei milioane de lei.

609 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Ilfov: Sunt căutaţi patru administratori de firme, pentru evaziune de trei milioane de lei

Percheziţii în Ilfov: Sunt căutaţi patru administratori de firme, pentru evaziune de trei milioane de lei (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Cele patru persoane căutate de poliţişti au desfăşurat activităţi ilicite prin firmele lor în domeniul construcţiilor şi comerţului cu fier vechi, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Claudia Burada.

Percheziţiile au loc la domiciliile celor patru administratori de firme din Ţinteşti şi Chiajna, a precizat Claudia Burada.

Persoanele căutate sunt acuzate de evaziune fiscală prin neînregistrarea veniturilor, înregistrarea de facturi false şi rambursări ilegale de TVA, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Cele patru persoane vor fi duse la audieri la IPJ Ilfov şi cel mai probabil vor fi reţinute, a adăugat Burada.

Acţiunea are loc în colaborare cu DGIPI şi Parchetul Judecătoriei Cornetu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici