Percheziţii în judeţul Ilfov la membrii unei grupări de prostituţie şi proxenetism

Poliţiştii ilfoveni fac patru percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări de prostituţie şi proxenetism conduse de o tânără de 23 de ani, a declarat, luni dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada.

179 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în judeţul Ilfov la membrii unei grupări de prostituţie şi proxenetism

Percheziţii în judeţul Ilfov la membrii unei grupări de prostituţie şi proxenetism (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Tânăra a preluat conducerea grupării după ce soţul ei a fost reţinut, în aprilie, de Poliţia Capitalei, a spus Claudia Burada.

Potrivit acesteia, tânăra avea două prostituate, dar şi un bărbat care practica prostituţia.

"Tarifele variau între 150 şi 400 de lei", a mai spus Claudia Burada.

Membrii grupării infracţionale urmează să fie audiaţi de poliţiştii ilfoveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici