Percheziţii în Prahova şi Ialomiţa la hoţi de benzină şi motorină din trenuri

Şapte percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Prahova şi Ialomiţa la persoane bănuite că fură benzină şi motorină din trenuri oprite într-o staţie de căi ferate din Ploieşti. Cincisprezece persoane vor fi duse la sediul Poliţiei pentru audieri.

533 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Prahova şi Ialomiţa la hoţi de benzină şi motorină din trenuri

Percheziţii în Prahova şi Ialomiţa la hoţi de benzină şi motorină din trenuri

Poliţiştii din cadrul IPJ Prahova fac, miercuri dimineaţă, şapte percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furt de produse petroliere.

Şase percheziţii au loc în localităţi din judeţul Prahova, iar una în judeţul Ialomiţa.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna martie a acestui an, persoanele suspectate ar fi furat benzină, motorină şi ulei din vagoane oprite într-o staţie de căi ferate din municipiul Ploieşti.

Cantităţile sustrase erau fie vândute, fie folosite în interes propriu.

Cincisprezece persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

La percheziţii participă şi jandarmi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici