Video Percheziţii la cinci firme din Argeş şi la persoane suspectate de evaziune fiscală şi cămătărie. Peste o jumătate de tonă de fructe şi legume, confiscate - VIDEO

Sâmbătă dimineaţă, peste 50 de poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş au descins la zece imobile, dintre care cinci sedii ale unor societăţi comerciale şi cinci - locuinţe ale persoanelor vizate într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul agro-alimentar şi cămătărie.

775 afișări

Peste o jumătate de tonă de fructe şi legume, case de marcat, 500 de tichete de masă şi suma de 120.000 de lei au fost confiscate de poliţiştii din Argeş în urma percheziţiilor făcute, sâmbătă, în dosarul de evaziune fiscală şi cămătărie.

Conform unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Argeş, anchetatorii au ridicat, în urma celor zece percheziţii făcute, sâmbătă dimineaţă, în dosarul de evaziune fiscală din comerţul cu legume şi fructe, cinci case de marcat fiscale, 120.000 de lei, 500 de tichete de masă despre care se presupune că ar proveni din comerţ nefiscalizat, dar şi 600 de kilograme de legume şi fructe.

Şapte persoane, între care administratorii mai multor firme, sunt suspectate că în ultimii doi ani au făcut comerţ cu legume şi fructe fără a înregistra tranzacţiile în actele contabile, aducând astfel un prejudiciu de 500.000 de lei.

De asemenea, unii dintre cei vizaţi în acest dosar sunt suspectaţi că dădeau bani împrumut cu camătă.

Cercetările continuă în acest caz.

La percheziţii au participat luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale din IPJ Argeş şi jandarmi, acţiunea fiind sprijinită de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici