Percheziţii la clanul Ştoacă, după ce patru membri au făcut scandal într-un restaurant

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 fac, joi după-amiază, percheziţii la nouă proprietăţi din Bucureşti şi Ilfov, în legătură cu un scandal provocat în noaptea de 31 martie de patru membri ai clanului Ştoacă la un restaurant din Bucureşti.

436 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la clanul Ştoacă, după ce patru membri au făcut scandal într-un restaurant

Percheziţii la clanul Ştoacă, după ce patru membri au făcut scandal într-un restaurant (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Din probele administrate până în prezent în dosarul de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, procurorii au stabilit că, în noaptea de 31 martie 2012, Marius Voinea, Bogdan Gabriel Niculae, Nicolae Mihai Radu şi Ciprian Alexandru Radu, membri ai clanului Ştoacă, împreună cu mai multe persoane pe care procurorii nu le-au identificat încă, au mers la un restaurant şi "au provocat scandal public".

Restaurantul la care a avut loc bătaia aparţine unor persoane pe nume Abdullah Celik şi Yusuf Celik. Şi aceştia sunt învinuiţi în acest dosar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici