Percheziţiile de la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, vor continua şi săptămâna viitoare

Percheziţiile de la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, vor continua şi săptămâna viitoare, surse judiciare declarând pentru MEDIAFAX că a fost solicitat un nou mandat.

590 afișări
Imaginea articolului Percheziţiile de la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, vor continua şi săptămâna viitoare

Percheziţiile de la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, vor continua şi săptămâna viitoare

Al doilea mandat de percheziţie în casa lui Gheorghe Dincă expiră duminică.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că vor fi continuate cercetările în acest caz, fiind solicitat, de către anchetatori, un nou mandat de percheziţie pentru o perioadă de 15 zile.

Cercetările în casa şi curtea lui Gheorghe Dincă au început în urmă cu aproape o lună, după ce Alexandra Măceşanu a sunat de trei ori la 112 spunând că a fost sechestrată şi violată, însă intervenţia pentru salvarea ei a fost tardivă.

Gheorghe Dincă a recunoscut, ulterior, că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, dar şi pe Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici