Peste 100 de migranţi, între care 42 de copii, găsiţi de poliţişti într-o pensiune din Timişoara

Peste 100 de migranţi proveniţi din mai multe ţări, între care şi 42 de copii, au fost găsiţi, joi, de poliţiştii de la Secţia 1 din Timişoara într-o pensiune din zona Traian, unde erau cazaţi, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei pentru verificări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1116 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de migranţi, între care 42 de copii, găsiţi de poliţişti într-o pensiune din Timişoara

Peste 100 de migranţi, între care 42 de copii, găsiţi de poliţişti într-o pensiune din Timişoara

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii de la Secţia 1 au depistat într-o pensiune din Timişoara 105 migranţi.

„Au fost identificate de către colegii de la Secţia 1 un număr de 105 persoane, din care 51 de bărbaţi, 12 femei şi 42 de minori, care provin din mai multe ţări: 82 din Irak, opt din Somalia, trei din Egipt, doi din Liberia, doi din Eritreea, unul din Nigeria, doi din Iran şi cinci din Siria”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

Cei 105 migranţi depistaţi în pensiunea din zona Traian, din Timişoara, au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru a se face verificări, o parte fiind preluaţi de reprezentanţii Inspectoratului General pentru Imigrări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici