Peste 120 de persoane cercetate în ultima săptămână pentru infracţiuni economice

Poliţiştii au descoperit în ultima săptămână 132 de infracţiuni economice, pentru care sunt cercetate peste 122 de persoane, cele mai multe pentru corupţie, evaziune fiscală şi delapidare, potrivit Poliţiei Române.

136 afișări
Imaginea articolului Peste 120 de persoane cercetate în ultima săptămână pentru infracţiuni economice

Peste 120 de persoane cercetate în ultima săptămână pentru infracţiuni economice

Dintre cele 122 de persoane suspectate de infracţiuni economice, trei au fost reţinute sau arestate, informează duminică Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Dintre cele 132 de infracţiuni depistate de poliţiştii de la investigarea fraudelor în perioada 29 martie - 4 aprilie, 68 au vizat fapte de corupţie, 31 au fost cazuri de evaziune fiscală şi în alte şapte cazuri au fost descoperite fapte de delapidare.

Totodată, poliţiştii au descoperit în urma controalelor şase infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, cinci cazuri de înşelăciuni şi trei fapte de uz de fals.

"Au fost depistate câte 2 infracţiuni de abuz în serviciu, la Legea nr.86/2006 privind Codul vamal, la Legea nr. 656/2003 privind spălarea banilor, respectiv la Legea nr. 84/1998", a precizat Poliţia Română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici