Peste 190.000 de litri de motorină, confiscaţi de poliţiştii constănţeni

Doi bărbaţi din judeţele Ilfov şi Prahova sunt acuzaţi de evaziune fiscală cu produse petroliere de către poliţiştii constănţeni de la Investigarea Fraudelor, anchetatorii confiscând de la aceştia peste 190.000 litri de motorină, în valoare de aproape un milion de lei, informează Poliţia Română.

104 afișări
Imaginea articolului Peste 190.000 de litri de motorină, confiscaţi de poliţiştii constănţeni

Peste 190.000 de litri de motorină, confiscaţi de poliţiştii constănţeni (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit sursei citate, cei doi suspecţi, în vârstă de 52 şi respectiv 41 de ani, sunt acuzaţi că nu au prezentat evidenţele contabile ale societăţilor comerciale pe care le administrau şi nu aveau contracte comerciale, avize de expediţii pentru marfa transportată, facturi fiscale, jurnale de vânzări-cumpărări, registru de casă sau ordine de plată.

"Pentru recuperarea prejudiciului, s-a luat măsura asiguratorie a sechestrului judiciar asupra bunurilor tranzacţionate de cele două societăţi comerciale, în valoare de 670.000 de lei şi asupra a 190.478 litri de motorină, în valoare de 987.275,2 lei", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Română.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici