Peste 2.200 de oameni au semnat pentru redenumirea străzii Tuberozelor în strada Alexei Navalnîi

Peste 2.200 de semnături au fost strânse în urma depunerii unei hotărâri de consiliu general de către consilierii USR din CGMB, care vizează redenumirea străzii Tuberozelor din Sectorul 1, unde se află secţia consulară a Ambasadei Federaţiei Ruse în România, în strada Alexei Navalnîi.

627 afișări
Imaginea articolului Peste 2.200 de oameni au semnat pentru redenumirea străzii Tuberozelor în strada Alexei Navalnîi

Peste 2.200 de oameni au semnat pentru redenumirea străzii Tuberozelor în strada Alexei Navalnîi

„Redenumirea străzii Tuberozelor în strada Alexei Navalnîi nu este doar un act administrativ, ci un simbol puternic al solidarităţii noastre cu cei care luptă pentru libertate şi dreptate în întreaga lume. Unde nu este dreptate, nu va fi cu adevărat nici pace sau libertate”, declară Vlad Voiculescu, preşedinte USR Bucureşti.

Prin redenumirea acestei străzi, consilierii USR „doresc să aducă un omagiu atât pentru contribuţia lui Alexei Navalnîi, cât şi pentru angajamentul continuu în lupta împotriva dictaturii”.

„Reamintim, pentru adoptarea hotărârii este necesar votul majoritar în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi avizul Prefectului”, potrivit comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici