Peste 200 de apeluri telefonice la Serviciul de Ambulanţă Dolj

Peste 200 de apeluri telefonice au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, la Serviciul de Ambulanţă Dolj, în majoritatea cazurilor fiind vorba despre persoane vârstnice care au consumat în exces alimente.

23 afișări
Imaginea articolului Peste 200 de apeluri telefonice la Serviciul de Ambulanţă Dolj

Peste 200 de apeluri telefonice la Serviciul de Ambulanţă Dolj

Potrivit medicului de gardă Luminiţa Popa, la dispeceratul Serviciului de Ambulanţă Dolj s-au primit, în ultimele 24 de ore, peste 200 de apeluri telefonice, numărul acestora dublându-se faţă de zilele trecute.

"Au fost foarte multe solicitări în ultimele 24 de ore. Numărul lor a ajuns la peste 200. Au existat foarte multe toxiinfecţii alimentare şi în special la minorii care nu au fost supravegheaţi foarte mult de părinţi", a declarat Luminiţa Popa.

Conform sursei citate, la spital au ajuns şi minori aflaţi în comă alcoolică, numărul unor astfel de cazuri fiind în creştere, faţă de anii trecuţi.

La dispeceratul Ambulanţei Dolj au fost înregistrate şi cazuri în care persoane care aveau prescrise tratamente au renunţat la a-şi lua medicamentele pentru a putea să mănânce de Paşte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici