Peste 3.000 de jandarmi au participat la "Let's Do It Romania! "

Peste 3.000 de jandarmi din toată ţara au participat, în week-end, la curăţenia naţională din cadrul "Let's Do It Romania!", aceştia reuşind să adune, alături de ceilalţi voluntari cu care au colaborat, aproximativ 40 de tone de gunoaie.

39 afișări
Imaginea articolului Peste 3.000 de jandarmi au participat la "Let's Do It Romania! "

Peste 3.000 de jandarmi au participat la "Let's Do It Romania! " (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Jandarmii au venit la acţiune însoţiţi de soţiile şi copiii lor, pentru a da un exemplu oamenilor, mai ales celor tineri, despre modul în care trebuie tratat mediul înconjurător, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Jandarmeriei Române.

Aceştia, împreună cu ceilalţi voluntari cu care au colaborat, au reuşit să adune aproximativ 40 de tone de gunoaie.

Peste 150.000 de voluntari au participat, sâmbătă, la campania naţională de curăţenie "Let's Do It Romania!", cei mai mulţi în judeţul Braşov (15.000), aceştia reuşind să strângă, potrivit estimărilor iniţiale, aproape 190.000 de saci cu gunoi.

Primele rezultate la nivel naţional arată că cei mai mulţi voluntari au ieşit la curăţenie în judeţele Braşov (15.000), Cluj (13.000) şi Bucureşti-Ilfov (11.000). Acestea sunt urmate îndeaproape de Argeş (10.800) şi Maramureş (10.000).

Primele estimări în urma curăţeniei naţionale arată că voluntarii au adunat aproape 190.000 de saci cu gunoi, însă organizatorii avertizează că acest număr "nu este nici pe departe" cel real, cu doar o primă raportare obţinută de la echipele locale.

Colectarea sacilor de pe marginea drumurilor va dura câteva zile şi abia apoi va putea fi făcut public numărul real.

Campania "Let's Do It Romania!" va continua cu o campanie de lobby şi advocacy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici