Peste o sută de case inundate şi zeci de turişti izolaţi în zona Moeciu

Peste o sută de case au fost inundate, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar zeci de turişti au rămas blocaţi în staţiunea turistică braşoveană Moieciu de Sus, după ce o vijelie puternică a inundat şi a stricat drumul dintre localităţile Moeciu de Sus şi Moeciu de Jos.

5 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de case inundate şi zeci de turişti izolaţi în zona Moeciu

Peste o sută de case inundate şi zeci de turişti izolaţi în zona Moeciu

Potrivit Prefecturii Braşov, drumul a fost avariat pe o porţiune de aproximtiv şaizeci de metri, în zona Valea Popii din Moeciu de Sus, maşinile nemaiavând acces pe drumul judeţean care leagă Moeciu de Sus de Moeciu de Jos.

Apele revărsate au inundat subsolurile a peste o sută de case şi o pensiune, au distrus două podeţe şi câţiva stâlpi de electricitate, iar drumul judeţean dintre Moeciu de Sus şi Moeciu de Jos a fost blocat din cauza pietrişului adus de ape şi a crengilor rupte din copaci.

Reprezentanţii Prefecturii Braşov s-au deplasat în zonă, împreună cu specialiştii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov şi au început să lucreze la remedierea situaţiei, aproximativ 40 de pensiuni fiind izolate în urma viiturii.

 

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici