Peste zece mii de români au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza caniculei

Peste zece mii de persoane s-au prezentat, vineri, la unităţile de primiri urgenţă ale spitalelor, cu afecţiuni cauzate de temperaturile ridicate din ultimele zile, numărul celor care au avut nevoie de asistenţă medicală fiind mai mic, însă, decât cel din ziua anteriorară.

1 afișare
Imaginea articolului Peste zece mii de români au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza caniculei

Pete zece mii de români au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza caniculei

Potrivit unui comunicat de sâmbătă al Ministerului Sănătăţii, tot în 24 august, serviciile de ambulanţă din ţară au înregistrat un număr de 5.338 de solicitări, iar 272 de persoane au fost găsite căzute în stradă.

În această perioadă, nu a existat nici un deces care a avut drept cauză temperaturile ridicate.

Autorităţile de sănătate publică au informat Ministerul Sănătăţii Publice că există stocuri suficiente de medicamente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici