Petrecerile de Crăciun ţin ocupate sălile hotelurilor de lux toată luna decembrie

Un meniu costă cel puţin 25 de euro, dar preţurile pot urca şi la 130 de euro de persoană. Numărul petrecerilor organizate de companii este cel puţin la nivelul din iarna trecută, dar sunt şi hotelieri care au vânzări mai mari.

19 afișări
Imaginea articolului Petrecerile de Crăciun ţin ocupate sălile hotelurilor de lux toată luna decembrie

Petrecerile de Crăciun ţin ocupate sălile hotelurilor de lux toată luna decembrie (Imagine: www.zf.ro)

Multinaţionalele din IT&C, farma, FMCG şi alte domenii, care organizează pentru angajaţi petrecerea de Crăciun în hotelurile de cinci stele din Capitală preferă sandwich-urile cu caviar în locul preparatelor tradiţionale, cel mai ieftin meniu începând de la 25 de euro de persoană (fără TVA) şi ajungând la 130 de euro de persoană, potrivit informaţiilor din piaţă.

"În fiecare zi începând cu 1 decembrie şi până pe 22 decembrie vom avea câte o petrecere de Crăciun în hotel.

Citeşte mai multe despre petrecerile de Crăciun pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici