„Petrov, achită-ţi datoriile” -un mesaj cu vopsea roşie a fost scris pe gardul vilei de protocol a fostului preşedinte Traian Băsescu. Poliţia efectuează cercetări

Poliţia Capitalei anunţă că face cercetări după ce la gardul vilei de protocol a lui Traian Băsescu a fost vandalizat.

362 afișări
Imaginea articolului  „Petrov, achită-ţi datoriile” -un mesaj cu vopsea roşie a fost scris pe gardul vilei de protocol a  fostului preşedinte Traian Băsescu. Poliţia  efectuează cercetări

Gardul vilei de protocol a lui Băsescu a fost vandalizat

„Cu privire la faptul că pe gardul împrejmuitor al unui imobil ce aparţine RAPPS, persoane necunoscute ar fi inscripţionat, cu vopsea, un mesaj, facem următoarele precizări: în cauză, Secţia 1 Poliţie efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis Poliţia Capitalei.

Pe gardul vilei de protocol a apărut mesajul „Petrov, achită-ţi datoriile”, cu vopsea roşie.

În urma deciziei instanţei privind colaborarea sa cu securitatea, fostul preşedinte Traian Băsescu are la dispoziţie 60 de zile pentru a elibera vila de protocol, potrivit unei somaţii primite de la RAAPPS, se arăta într-un răspuns transmis de Regia Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, la solicitarea MEDIAFAX.

În replică, Băsescu a declarat că îşi caută un apartament de trei camere, că îşi doreşte să nu fie izolat de lume şi să aibă acces la metrou şi la piaţă. „Să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, o staţie de metrou”, a spus Băsescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici