PF Daniel l-a felicitat pe Regele Mihai, urându-i sănătate, bucurie şi viaţă îndelungată

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, i-a trimis, joi, o scrisoare de felicitare Regelui Mihai, la împlinirea vârstei de 91 de ani, în care i-a urat "sănătate, bucurie şi viaţă îndelungată".

187 afișări
Imaginea articolului PF Daniel l-a felicitat pe Regele Mihai, urându-i sănătate, bucurie şi viaţă îndelungată

PF Daniel l-a felicitat pe Regele Mihai, urându-i sănătate, bucurie şi viaţă îndelungată (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Cu prilejul aniversării zilei de naştere, avem deosebita bucurie de a Vă adresa alese urări de sănătate, bucurie şi viaţă îndelungată. Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Dăruitorul vieţii şi al tuturor binefacerilor, să Vă dăruiască ajutorul Său sfânt şi noi împliniri în nobila activitate pe care o desfăşuraţi în slujba poporului român. Întru mulţi şi fericiţi ani, Majestatea Voastră!", se arată în scrisoarea de felicitare.

Tot joi, în Capitală, primarul general Sorin Oprescu a inaugurat, la intersecţia Şoselei Kiseleff cu strada Ion Mincu, Piaţeta Regelui, dedicată Regelui Mihai, cu ocazia zilei de naştere a acestuia.

La evenimentul desfăşurat în prezenţa a aproximativ 200 de persoane, Regele a fost însoţit de Principesa Margareta şi principii Radu şi Nicolae. Printre cei prezenţi s-au numărat fostul preşedinte Emil Constantinescu, foştii premieri Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ciorbea, ministrul Culturii, Puiu Haşotti, şi preşedintele Academiei Române, Ionel Haiduc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici