Piaţa Obor din Capitală va fi închisă luni, pentru curăţenie

Piaţa Obor din Capitală va fi închisă luni, pentru efectuarea lucrărilor ample de curăţenie, obligatorii la un orice spaţiu comercial aşa de mare, urmând ca marţi să fie reluată activitatea comercială, informează Primăria sectorului 2 Bucureşti.

164 afișări
Imaginea articolului Piaţa Obor din Capitală va fi închisă luni, pentru curăţenie

Piaţa Obor din Capitală va fi închisă luni, pentru curăţenie (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

De marţi, 2 noiembrie, începând cu ora 7.00, Piaţa Obor va fi redeschisă şi va asigura zilnic în continuare aprovizionarea populaţiei cu tone de legume şi fructe de calitate la preţuri accesibile comercializate de către producători autohtoni, aşa cum se întâmplă de la inaugurarea ei din data de 2 octombrie, arată sursa citată.

"După cum se ştie, în zilele de sâmbătă şi duminică, în urma iniţiativei primarului Neculai Onţanu de-a se vinde mărfuri de calitate la preţuri mici, în funcţie de puterea financiară a pensionarilor, Piaţa Obor a cunoscut cel mai mare aflux de cumpărători din Capitală care s-au grăbit să se aprovizioneze cu toate cele necesare umplerii cămărilor", spune primăria.

Diversitatea legumelor şi fructelor şi mai ales preţurile extrem de mici faţă de restul pieţelor din Bucureşti au transformat Piaţa Obor într-un adevărat centru de atracţie al celor interesaţi să-şi procure marfă de calitate la preţuri fără concurenţă, adaugă Primăria sectorului 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici