Video Piteşti: Intervenţie a poliţiştilor după un scandal între un jurnalist şi taximetrişti

Poliţiştii piteşteni au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, în cazul unui scandal între un jurnalist şi un taximetrist, urmat de sosirea la faţa locului a unor colegi ai şoferului, care au blocat traficul în cartierul Trivale, incidentul soldându-se cu avarierea uşoară a trei maşini.

5 afișări

Poliţiştii au intervenit ca urmare a unei certe între un taximetrist şi un jurnalist, urmată de sosirea a peste 50 de colegi ai şoferului, care au blocat temporar traficul în cartierul Trivale.

"I-am luat în maşină pe ziarist şi pe prietena sa, iar jurnalistul, care era beat, m-a agresat verbal, motiv pentru care am decis să-i dau jos din autoturism pe amândoi Ulterior, nervos, ziaristul mi-a lovit portiera maşinii, pe care a îndoit-o uşor", a declarat taximetristul Rareş Nicolaescu.

Conducătorul auto şi-a chemat colegii, iar la faţa locului au venit peste 50 de taximetrişti, dar şi poliţiştii, care l-au scăpat pe jurnalist de la un linşaj în stradă.

"Am fost anunţaţi pe serviciul 112 despre incidentele din cartierul Trivale. I-am condus pe jurnalist şi pe taximetrist la sediul Poliţiei pentru declaraţii, iar cinci dintre colegii şoferului care au blocat temporar traficul rutier în zonă au fost amendaţi pentru tulburarea liniştii publice şi scandal public. Sunt şi trei maşini lovite uşor, două taximetre şi o maşină a poliţiei. Vom continua cercetările în această cauză", a declarat comisarul Sorin Păuna, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici