Plaja de pe litoral, scoasă la licitaţie pentru închiriere

O licitaţie publică pentru închirierea sectoarelor de plajă de pe litoral aflate în administrarea Administraţiei Naţionale "Apele Române" va fi organizată, la sfârşitul acestei luni, de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral.

53 afișări
Imaginea articolului Plaja de pe litoral, scoasă la licitaţie pentru închiriere

Plaja de pe litoral, scoasă la licitaţie pentru închiriere (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Potrivit responsabilului de comunicare al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, Cătălin Anton, caietul de sarcini poate fi procurat de la sediul Administraţiei din Constanţa, preţul acestuia fiind de 85 de lei.

Ofertele pentru licitaţie se vor depune la secretariatul Administraţiei, de luni până vineri, între orele 08.00 - 16.00, data limită fiind 24 aprilie, ora 16.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral în perioada 26 aprilie - 30 aprilie, iar durata de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile de la data deschiderii acestora. Nu se admit oferte telefonice, telegrafice, prin fax, e-mail sau prin serviciile poştale sau de curierat.

Sectoarele de plaja care fac obiectul licitaţiei sunt prezentate la sediul ABADL şi pe pagina de web www.rowater.ro, la secţiunea licitaţii. Durata de derulare a contractului de închiriere este de la data semnării acestuia şi până în data de 15 octombrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici