Plăteşte unul, pleacă doi! Super oferte pentru litoral, în România şi străinătate

Vrei să pleci la mare "în tandem", cu iubitul ori iubita, cu cel mai bun prieten ori cea mai bună prietenă sau cu oricine altcineva îţi doreşti tu? Agenţiile de turism vin cu oferte-şoc în acest sens: mergeţi împreună, dar plătiţi cât pentru unul. Iar preţurile nu arată nicidecum ca "reducerile de după scumpiri".

178 afișări
Imaginea articolului Plăteşte unul, pleacă doi! Super oferte pentru litoral, în România şi străinătate

Plăteşte unul, pleacă doi! Super oferte pentru litoral, în România şi străinătate (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

La Christian Tour găsim în cadrul ofertelor last minute vacanţe în Grecia, cu preţuri cuprinse între 199 de euro şi 229 de euro pentru două persoane.

Transportul cu autocarul se plăteşte suplimentar (obligatoriu) în funcţie de locul de îmbarcare, după cum urmează: Bucureşti, Timişoara, Drobeta, Craiova - 55 de euro; Ploieşti, Piteşti - 65 de euro; Braşov, Galaţi, Brăila, Râmnicu Vâlcea - 75 de euro ; Sibiu, Bacău - 80 de euro ;Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Alba Iulia, Iaşi - 85 de euro.

Citeşte mai multe despre ofertele agenţiilor de turism pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici