Plimbări gratuite cu vaporaşul pe lacul Herăstrău, cu ocazia finalei Europa League

Bucureştenii, dar şi turiştii străini veniţi în Capitală pentru finala Europa League, se pot plimba gratuit cu vaporaşul, pe lacul Herăstrău, în zilele de marţi, miercuri şi joi, informează Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

128 afișări
Imaginea articolului Plimbări gratuite cu vaporaşul pe lacul Herăstrău, cu ocazia finalei Europa League

Plimbări gratuite cu vaporaşul pe lacul Herăstrău, cu ocazia finalei Europa League (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Astfel, navele Bucur, Băneasa, Otopeni, Dâmboviţa şi Aurora, cu o capacitate totală de 430 de locuri, sunt disponibile zilnic la Debarcaderul Central, în intervalul 10.00 - 20.00, precizează sursa citată.

"În aceste zile, Bucureştiul este gazda unui eveniment de angervură, motiv pentru care oferim atât suporterilor străini ai celor două echipe de fotbal Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, cât şi publicului larg, posibilitatea de a se relaxa cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău", a declarat director general ALPAB, Radu Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici