Ploi şi ninsori, până mâine dimineaţă. INFORMAREA meteorologilor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo potrivit căreia, de miercuri de la ora 10.00 până joi la ora 08.00 se vor produce precipitaţii mixte, polei şi intensificări ale vântului în aproape toată ţara.

2555 afișări
Imaginea articolului Ploi şi ninsori, până mâine dimineaţă. INFORMAREA meteorologilor

Ploi şi ninsori, până mâine dimineaţă. INFORMAREA meteorologilor (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit informării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, miercuri, de la ora 10.00, a fost ridicat codul galben de ploi şi ninsori, atât pentru Bucureşti cât şi pentru cele 30 de judeţe care de luni noapte au fost sub avertizare.

Până joi dimineaţă, precipitaţiile se vor restrânge către estul şi sud-estul ţării, unde şi vântul se va diminua treptat în intensitate, dar rafalele vor mai atinge 45 - 55 de kilometri pe oră.

În Moldova, Carpaţii Orientali şi vestul Carpaţilor Meridionali vor predomina ninsorile, iar în Muntenia şi Dobrogea se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă si ninsoare. Izolat se va forma polei şi se vor mai cumula cantităţi de apă de 15-20 de litri pe metru pătrat, se arată în informarea transmisă de ANM, valabilă până joi, la ora 08.00.

În restul regiunilor sunt posibile precipitaţii mixte, pe spaţii restrânse, a precizat ANM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici