PMB dă aproape 30.000 de euro pentru întreţinerea scărilor rulante din Pasajul Universităţii

Administraţia Străzilor din Capitală dă 115.000 de lei (aproape 30.000 de euro) pentru întreţinerea şi service-ul la scările rulante din Pasajul Universităţii, licitaţia de atribuire a contractului, care va fi încheiat pe o perioadă de nouă luni, urmând să aibă loc în 31 iulie.

21 afișări
Imaginea articolului PMB dă aproape 30.000 de euro pentru întreţinerea scărilor rulante din Pasajul Universităţii

PMB dă aproape 30.000 de euro pentru întreţinerea scărilor rulante din Pasajul Universităţii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit anunţului de licitaţie publicat pe site-ul e-licitaţii.ro, Administraţia Străzilor din Capitală urmează să încheie un contract pentru întreţinerea şi service-ul la scările rulante din Pasajul Universităţii, valoarea estimată a contractului fiind de 115.000 lei.

Contractul urmează să fie încheiat pe o perioadă de nouă luni, până la 30 aprilie 2010, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 31 iulie, ora 9.00, licitaţia urmând să se desfăşoare în aceeaşi zi, la ora 11.00.

Procedura de atribuire va fi offline, contractul urmând să fie atribuit după criteriul "preţul cel mai scăzut".

Lucrările de reabilitare a Pasajul Universităţii au costat aproape şase milioane de euro şi au fost finalizate în decembrie 2008.

Municipalitatea a câştigat, în iulie 2007, litigiul cu firma "Di Apollo", societate care obţinuse dreptul, în urmă cu 11 ani, de a administra spaţiile din interiorul pasajului pietonal Universitate, Primăria Capitalei redevenind astfel proprietara pasajului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici