PMB demarează lucrări de refacere a carosabilului în mai multe zone aglomerate din Capitală. Lista punctelor în care se va interveni

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Administraţia Străzilor Bucureşti, va demara, începând de luni, lucrări de reparaţii în carosabil şi pe trotuare pe mai multe artere importante din Capitală, acestea urmând să fie desfăşurate noaptea, anunţă, sâmbătă dimineaţa, Municipalitatea.

4593 afișări
Imaginea articolului PMB demarează lucrări de refacere a carosabilului în mai multe zone aglomerate din Capitală. Lista punctelor în care se va interveni

PMB demarează lucrări de refacere a carosabilului în mai multe zone aglomerate din Capitală. Lista punctelor în care se va interveni

„Astfel, începând cu dată de 3 martie (luni - n.red.), vor fi efectuate reparaţii extinse în carosabil şi pe trotuare pe Calea Călăraşilor. Lucrările vor fi executate de Strabag şi vor dura aproximativ două săptămâni”, conform PMB.

Începând cu dată de 9 martie, prin intermediul Companiei Municipale Străzi, Poduri şi Pasaje, vor fi refăcute pavajele din zonele afectate de pe trotuarele aferente Bulevardului Unirii, între Piaţă Unirii şi Piaţă Constituţiei. De asemenea, vor fi înlocuite dalele din granit de pe trotuarul din faţă magazinului Unirea şi vor fi reparate trotuarele din zona str. Halelor, pe porţiunile afectate. Durata de execuţie a lucrărilor va fi de aproximativ 30 de zile, menţionează sursa citată.

Din dată de 20 martie, vor fi realizate lucrări de reparaţii în carosabil, frezare şi asternere mixtură asfaltica, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Lucrările vor fi executate de Strabag şi se vor desfăşura pe o perioada de aproximativ două săptămâni.

De asemenea, la începutul lunii aprilie, timp de aproximativ două săptămâni, Administraţia Străzilor Bucureşti, prin intermediul Strabag, va execută lucrări de reparaţii extinse în carosabil pe Bulevardul I. C. Brătianu.

„Subliniem faptul că, pentru a asigura fluenţă traficului rutier, lucrările de reparaţii în carosabil vor fi executate pe parcursul nopţii”, adaugă Municipalitatea.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmb,
carosabil,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici