PMB vrea să lanseze a doua etapă a programului „Rabla de Bucureşti”. Suma la care ajung voucherele

Primăria Capitalei vrea să lanseze un nou Program „Rabla” al Municipalităţii, prin acordarea de 5.000 de vouchere în valoare de 9.000 lei fiecare. Acestea pot fi utilizate atât pentru cumpărarea de maşini, cât şi electrocasnice, prin casarea unuor maşini vechi, cu norme de până la Euro 2.

10103 afișări
Imaginea articolului PMB vrea să lanseze a doua etapă a programului „Rabla de Bucureşti”. Suma la care ajung voucherele

PMB vrea să lanseze a doua etapă a programului „Rabla de Bucureşti”

Potrivit unui document intrat în posesia MEDIAFAX, Pimăria Capitalei intenţionează să lanseze etapa a II-a programului „Rabla” al Capitalei.

Proiectul ar putea intra pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei CGMB de miercuri.

„Se aprobă „Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere” – etapa a II-a care are ca scop îmbunătăţirea calităţii aurului în Municipiul Bucureşti. Pentru implementarea programului se aprobă acordarea în perioada 2020 – 2021 a unui număr de 5.000 de eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare. Acordarea unui singur eco-voucher se va face, la cerere, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat ce are norma de poluare non-Euro, Euro 1 sau Euro 2”, se arată în documentul obţinut de MEDIAFAX.

Eco-voucherele vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de autoturisme noi cu norme de poluare care să asigure un nivel redus de emisii – EURO 6, non-diesel, electrice sau hibride, alte mijloace alternative de locomoţie, noi, non-diesel sau electrice, obiecte electrocasnice cu clasa energetică superioară, potrivit proiectului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici