Video Poliţia Capitalei anunţă că transportul buletinelor de vot începe sâmbătă. Şoferii sunt testaţi cu alcooltest - VIDEO

Transportul buletinelor de vot către secţiile din Bucureşti începe sâmbătă dimineaţă, iar poliţiştii Capitalei testează toţi şoferii cu aparatul alcooltest şi verifică documentele celor care se află la volan, dar şi ale maşinilor. Poliţia Capitalei acţionează cu peste 2.200 de agenţi.

95 afișări

Poliţia Capitalei acţionează în aceste zile cu peste 2. 200 de poliţişti, cărora li se alătură alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

„La acest moment începe transportul buletinelor de vot către secţiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti. Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

După ce buletinele vor ajungela secţiile de votare, poliţiştii îşi vor prelua posturile: paza obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare.

„Ne vom îndeplini întocmai obligaţiile, în acord cu atribuţiile poliţiei. De asemenea, suntem pregătiţi sa intervenim la orice apel 112 sau solicitare directă”, a mai precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici