Poliţia împarte sancţiuni: Peste 5.200 de amenzi au fost aplicate în ultimele 24 de ore

De asemenea, au fost reţinute peste 380 de permise de conducere.

284 afișări
Imaginea articolului Poliţia împarte sancţiuni: Peste 5.200 de amenzi au fost aplicate în ultimele 24 de ore

Poliţia împarte sancţiuni: Peste 5.200 de amenzi au fost aplicate în ultimele 24 de ore

Potrivit IGPR, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 2.696 de evenimente, dintre care 2.246 au fost sesizate de cetăţeni prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 865 de infracţiuni, 136 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 16 persoane urmărite naţional şi 4 persoane urmărite internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 57 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 5.226 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.114.364 de lei.

Poliţiştii rutieri au constatat 72 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 385 de permise de conducere şi au fost retrase 156 de certificate de înmatriculare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici