Poliţia Rutieră recomandă trasee alternative dinspre litoral şi munte

Poliţia Rutieră estimează o creştere a numărului de turişti care se întorc, duminică, de pe litoral şi din staţiunile montane, în special cele de pe Valea Prahovei şi le recomandă şoferilor să folosească rutele alternative pentru a evita aglomeraţia.

107 afișări
Imaginea articolului Poliţia Rutieră recomandă trasee alternative dinspre litoral şi munte

Poliţia Rutieră recomandă trasee alternative dinspre litoral şi munte (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, pentru evitarea aglomerării tronsonului de drum DN22C Cernavodă - Medgidia - Basarabi, care precede Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să utilizeze traseul DN2A Constanţa - Hârşova - Giurgeni - Ţăndărei - Slobozia - Urziceni şi în continuare DN2 - Urziceni - Bucureşti.

De asemenea, pentru turiştii care şi-au petrecut week-end-ul la munte, în staţiuni de pe Valea Prahovei, Poliţia Rutieră recomandă rute alternative pentru traseul DN1 Bucureşti - Ploieşti.

Şoferii pot folosi ca rute alternative DN1A Braşov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti - Buftea - Bucureşti şi DN73 Braşov - Bran - Câmpulung Muscel - Piteşti - Autostrada A1 - Bucureşti.

Turiştii care se întorc de la Sinaia pot folosi ca rută alternativă şi DN71 Sinaia - Fieni - Târgovişte - Bucureşti.

Poliţia Rutieră a suplimentat numărul agenţilor de circulaţie şi în Capitală, pentru a preveni blocajele care ar putea să se producă la principalele căi de intrare.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi că păstreze o distanţă mai mare faţă de maşinile care circulă în faţa lor şi să intre în depăşire numai după ce şi-au luat toate măsurile de siguranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici