Poliţist arădean, înjunghiat în tren de un călător

Un agent al Serviciului Regional de Transporturi Feroviare Arad a fost înjunghiat în tren, în noaptea de luni spre marţi, cu un briceag, de către un călător care urma să fie coborât pentru că făcea scandal, starea poliţistului fiind stabilă.

126 afișări
Imaginea articolului Poliţist arădean, înjunghiat în tren de un călător

Poliţist arădean, înjunghiat în tren de un călător (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, agentul de la Serviciul Regional de Transporturi Feroviare a fost atacat în trenul accelerat 1923 Timişoara Nord - Sighetu Marmaţiei, care a ajuns la Arad după miezul nopţii de luni spre marţi.

Mai mulţi călători au sunat la 112 pentru a reclama că în tren este un bărbat băut care face scandal, iar în staţia din Arad a urcat un poliţist pentru a-l coborî pe suspect din tren, pentru cercetări.

"Bărbatul a devenit foarte violent şi i-a aplicat agentului de Poliţie trei lovituri cu un briceag, în zona gâtului şi în spate, provocându-i o plagă tăiată şi distrugându-i uniforma. Cu toate că a fost rănit, agentul de Poliţie, în vârstă de 33 de ani, a reuşit imobilizarea şi reţinerea agresorului", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad.

Agentului de Poliţie i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Potrivit medicilor, poliţistul este în afara oricărui pericol.

Agresorul, în vârstă de 54 de ani, din judeţul Sibiu, a fost reţinut pentru 24 de ore, el urmând să dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici