Poliţiştii au confiscat două kilograme de bijuterii şi bani de la cămătari din Bistriţa-Năsăud | GALERIE FOTO

Două kilograme de bijuterii şi zeci de mii de lei şi euro au confiscat poliţiştii în urma a trei percheziţii în judeţul Bistriţa-Năsăud, la persoane acuzate de şantaj şi cămătărie.

1347 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au confiscat două kilograme de bijuterii şi bani de la cămătari din Bistriţa-Năsăud | GALERIE FOTO

Poliţiştii au confiscat două kilograme de bijuterii şi bani de la cămătari din Bistriţa-Năsăud | GALERIE FOTO

Potrivit Poliţiei Bistriţa-Năsăud, percheziţiile au avut loc sâmbătă în oraşul Bistriţa şi în localitatea Sărăţel, la domiciliile persoanelor bănuite de şantaj şi cămătărie.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au confisacat 24.690 de euro, 30.370 de lei, aproximativ 2 kg de bijuterii, precum şi alte înscrisuri care au valoare de probă în dosar.

„Din investigaţii a reieşit că, în perioada 2016-2020, membrii grupării ar fi acordat bani cu împrumut, mai multor persoane, pentru care ar fi perceput ilegal dobânzi. În vederea recuperării sumelor de bani împrumutate sau a dobânzilor percepute, membrii grupului ar fi exercitat acte de constrângere fizică şi psihică împotriva persoanelor care nu reuşeau să restituie, la termen, sumele datorate”, arată Poliţia Bistriţa-Năsăud.

Doi bărbaţi de 43 şi 23 de ani, împreună cu două femei de 26 şi 44 de ani, toţi din Bistriţa, au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri, iar ulterior, trei dintre ei au fost reţinuţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici