Poliţiştii de frontieră au întrerupt lucrul timp de o oră. Sindicatul Ropol: Guvernul nu le-a achitat restanţele salariale

  • Poliţişti de frontieră au întrerupt, marţi, la ora 13.00, activitatea, timp de o oră.
  • Sindicatul Ropol: Sunt nemulţumiţi că nu le-au fost achitate restanţele salariale.
481 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii de frontieră au întrerupt lucrul timp de o oră. Sindicatul Ropol: Guvernul nu le-a achitat restanţele salariale

Sindicaliştii Ropol spun că Guvernul „nu plăteşte poliţiştii nici măcar aşa cum e stabilit prin lege”.

„Nu a achitat (Guvernul – n.r.) multe restanţe la drepturile salariale şi îşi permite să taie şi din acestea doar pentru că poliţiştii nu au dreptul la grevă. Dacă trebuie, vom avea acest drept cu forţa”, spun sindicaliştii Ropol.

Potrivit acestora, de la ora 13.00 a fost oprită activitatea pentru o oră, iar „în restul programului, lucrăm atent şi încet”. Aceştia spun că nu mai fac ore suplimentare şi vor refuza orice sarcini în plus faţă de cele cuprinse în fişa postului.

„Pentru sarcini în plus, trebuie plată în plus! Nu pot exista sarcini în plus, decât în condiţii legale! Atragem atenţia şefilor de structuri care s-au grăbit să inventeze <la urgenţă> anexa la fişa postului, fără procedura legală, că nu tolerăm astfel de ilegalităţi şi presiuni”, mai spun cei de la Sindicatul Ropol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici