Poliţistul lovit de un şofer pe care îl oprise în trafic era destituit

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu au anunţat, miercuri, că poliţistul lovit de un şofer pe care îl oprise în trafic, luni seară, era destituit pe motive disciplinare din dimineaţa aceleiaşi zile, însă putea acţiona ca poliţist întrucât are posibilitatea de a contesta măsura în termen de zece zile.

11 afișări
Imaginea articolului Poliţistul lovit de un şofer pe care îl oprise în trafic era destituit

Poliţistul lovit de un şofer pe care îl oprise în trafic era destituit (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, subinspectorul Luciana Balteş, conducerea IPJ Sibiu a decis, luni dimineaţă, destituirea agentului de poliţie pe motive disciplinare.

"Agentul a fost cercetat disciplinar, iar în data de 2 martie s-a dispus destituirea sa. Cu toate acestea, el este încă poliţist,deoarece are la dispoziţie zece zile pentru a face contestaţie. De fapt, sunt cinci zile în care i se poate comunica decizia destituirii şi alte cinci zile pentru a depune contestaţia. Până când decizia condurerii IPJ nu devine definitivă, el este poliţist, iar cei care l-au lovit vor fi cercetaţi pentru ultraj, în momentul în care vor fi identificaţi şi prinşi", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Balteş.

Potrivit sursei citate, cercetarea agentului de poliţie pe motive disciplinare a început anul trecut, în urma mai multor scandaluri în care a fost implicat, dar şi după ce la Tribunalul Sibiu au fost depuse mai multe plângeri de vătămare corporală pe numele său.

Între timp, cercetările poliţiştilor cu privire la incindentul de luni seară, în care agentul respectiv a fost lovit de un şofer pe care îl oprise în trafic, continuă.

Citeşte şi:

Poliţist lovit de şoferul pe care îl oprise în trafic

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici